MAAK CONNECTIE

VIDEO PRODUCTIE

Hoogwaardige videoproductie in Groningen
Waarom video?

CONNECTIE MAKEN MET VIDEO

WAAROM VIDEO? 

Het doel van ieder bedrijf of organisatie is het overbrengen van een boodschap en/of het verkopen van een product. We willen graag onze potentiële klanten in beweging krijgen om op onze boodschap te reageren. Het is echter een hele uitdaging om, in een tijd met een overvloed aan mogelijkheden en keuzes, de klant in actie te laten komen. Hoe kunnen we dan toch de klant in beweging krijgen voor ons bedrijf? Video is een fantastische tool om je te onderscheiden en op te vallen bij potentiële klanten. Door middel van video kunnen we een connectie maken en spreken tot zowel de logica als de emoties van mensen. Door connectie te maken door video, spreken we de persoon zelf aan en creëren we bereidheid om in actie te komen. Dit zal zich uiten in engagement en hierdoor zullen de verkopen toenemen. 

WELKE VIDEO?

Wij kunnen bij Createway Media verschillende video’s voor u maken. Elke heeft zijn eigen kracht en manier om connectie te maken met de klanten. Wij bieden:

Video Business Card
Dit is de digitale versie van het visitekaartje, maar veel meer dan je naam, titel & email adres. Het is de manier om het verhaal van jullie bedrijf te vertellen en mensen een connectie te laten maken met jullie bedrijf.

Product video
Met een product video kan je een klant zich met jullie product of service laten identificeren, ze kunnen zich voorstellen hoe het in hun leven zal passen. Hiermee wordt de kans van aankoop 64%-85% groter, volgens KissMetics.

After Movie / Eventvideo
Met een aftermovie kun je goed de sfeer van een evenement laten zien en ervaren aan je klanten. Hiermee kun je de connectie met je klant verder opbouwen, doordat ze de identiteit van je bedrijf hierin kunnen zien.

Overig
Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten video’s die we voor jullie kunnen maken zoals: muziekvideo’s, maar ook bedrijfsprofielen, waar werknemers zich kunnen voorstellen. Video is de manier om connectie te maken, dus neem vooral contact met ons op over jullie wensen.

WERKWIJZE VIDEOPRODUCTIE

Door middel van het invullen van het ontdekkingsformulier en een persoonlijk kennismakingsgesprek, kunnen we samen kijken naar wat strategisch gezien de beste video voor jullie bedrijf is. Vervolgens produceren wij voor jullie deze video. Hier houdt onze service echter niet op, na het produceren van de video helpen wij je de video te implementeren en integreren in jullie communicatie. Tot slot analyseren en evalueren we, na het inzetten van de video, de resultaten. Hierbij kijken we naar het effect van de video op de beoogde doelen die vooraf zijn besproken.

ONTDEKKINGSFORMULIER