STRATEGISCHE VIDEO PRODUCTIE

VIDEO

Leer meer over video als tool

WAAROM VIDEO?

Video is een fantastische tool om je te onderscheiden en op te vallen bij potentiële klanten. Door middel van video kan er een connectie gemaakt worden en worden gesproken zowel tot de logica als de emoties van klanten. Door de connectie te maken door video spreken we direct tot onze klant en groeit de bereidheid tot overgaan in een actie. Dit leidt tot een verhoogd engagement en groei van verkopen wanneer strategisch toegepast.

IDEE & SCRIPT

Strategie vertalen naar visuele beelden is onze specialiteit, we ontwikkelen daarom ook ons concept gebaseerd op jullie organisatie en jullie klanten. We schrijven samen een script en helpen hierin de juiste focus te vinden, zo vertellen we jullie verhaal op een wijze die bij jullie past. 

STORYBOARD

Waar het script de basis is voor het gehele project, is een ‘storyboard’ dat voor de visuele look van het project. Een storyboard is namelijk de planning van de verschillende beelden die gemaakt moeten worden, de framing, de hoek en de beweging. Zo verloopt de opnames of de animatie productie gestroomlijnd. 

OPNAMES

Bij de opnames filmen wij de acteurs, medewerkers, of producten op de set, locatie of voor het ‘green screen’. Met ons team zorgen we dat alles goed verloopt, iedereen zich comfortabel voelt en produceren prachtige beelden, die jullie verhaal versterken en de klant aanspreken. 

POST PRODUCTION

Het proces van het maken van een video stop niet na de opnames. In de ‘Post-production’ maken we van alle losse beelden een aansprekend verhaal, passen we kleurcorrectie toe, vinden we de juiste muziek en passen we de juiste effecten en grafische elementen toe. De post production is de fase waar alles samen komt en de video wordt voorbereid voor schermen van alle formaten. 

ANIMATIE

Geanimeerde karakters, tekst en grafische elementen helpen het verhaal van jullie merk te versterken. We weten jullie verhaal te versterken door het geheel te animeren, of door in jullie video een animatie van de titel, tekst en logo te maken.

LATEN WE SAMEN EEN VIDEO PRODUCEREN

Contact