HOE BEREIKEN WIJ JULLIE DOELEN?

DIENSTEN

Leer meer over onze strategische tools

WAT WE DOEN

WE CREëREN strategieën, krachtige MERKEN, EFFECTIEVE interacties en persoonlijke connecties, om mensen te verbinden met merken en organisaties. 

STRATEGIE

Of jullie nu doorgroeien of nieuw zijn binnen de industrie, wij werken met bedrijven en organisaties van alle formaten om het doel van de organisatie te verhelderen, jullie unieke stem te vinden, jullie klanten te begrijpen en praktische doelen op te stellen. 

Meer informatie over strategie

BRANDING

Wij maken inspirerende merken. Branding gaat over het uiten van de persoonlijkheid en waarden van het bedrijf, het bouwen van een consistente ervaring die de klanten aanspreekt en die bestaande relaties versterkt. 

Meer informatie over branding

ONLINE

Online de juiste informatie vinden kan lastig zijn. Wij zorgen ervoor dat jullie informatie goed vindbaar is voor klanten. Dit doen we door intuïtieve, gebruiker gerichte websites te ontwikkelen, die een fijne ervaring zijn en duidelijk weten te communiceren op alle apparaten. Wij zorgen dat de branding naadloos wordt toegepast zowel op de website als in jullie social media presence.

Meer informatie over online

VIDEO

Video is een fantastische tool om je te onderscheiden en op te vallen bij potentiële klanten. Door middel van video kunnen we een connectie maken en spreken tot verschillende aspecten, namelijk zowel de logica als de emoties. 

Meer informatie over video

LATEN WE SAMEN EEN STERK MERK ONTWIKKELEN

Contact
Waarom onze producten ?

EEN GOEDE EERSTE INDRUK

Mensen bereiken begint hier.

De keuze bij sollicitatiegesprekken wordt vaak al in de eerste minuten gemaakt, zo blijkt uit onderzoek. Keuzes worden namelijk heel vaak gemaakt op basis van de eerste indruk. Zo is het ook voor veel mensen die op zoek zijn naar een (kerkelijke) organisatie. De eerste indruk bepaalt of interesse wordt gewekt, of mensen worden getrokken en mensen daarna ook verder kijken. Tegenwoordig wordt die eerste indruk vooral bepaald door moderne/visuele media: de website, de facebookpagina, een video, flyers, folders, posters, advertenties. Want veel mensen kijken eerst naar de ‘verpakking’, voordat ze naar de inhoud kijken. Vormgeving is dus steeds belangrijker, wil je mensen met je boodschap, je product en met dat wat jij te bieden hebt, bereiken.

En die eerste indruk maak je maar één keer!

Hoe staat het met de ‘verpakking’ van uw organisatie, van uw kerk, van uw instelling of van uw bedrijf?