LEUK JE TE ONTMOETEN

OVER ONS

We hebben passie om jullie te verbinden met klanten

WE ZULLEN ONS EVEN VOORSTELLEN.

Onze grote passie is het creëren van de mooiste en meest effectieve oplossingen voor onze klanten. Dit doen we met ons team die niet alleen de expertise heeft, maar ook veel plezier in het samen creëren van deze oplossingen. Met onze Groningse nuchterheid blijven we altijd realistisch, maar met een hoge standaard en passie om jullie bedrijf vooruit te helpen. We grijpen nieuwe uitdagingen dan ook aan met een open mind, gretigheid om te leren en gepassioneerd om problemen op te lossen als een team.

Eerlijkheid gegarandeerd

Marketing bedrijven staan nogal bekend om ‘een leugentje om best wil’ om zo producten te verkopen. Nou wij niet! Wij geloven dat de waarheid genoeg moet zijn, anders zijn we geen goede fit. Bovendien als ze hierin liegen, hoe betrouwbaar zijn ze dan richting jullie? Daarom beloven wij altijd de waarheid te spreken en altijd eerlijk met jullie te communiceren. Daarom kunnen wij zeggen: eerlijkheid gegarandeerd. 

ONS TEAM

Ons team bestaat uit een gevarieerd veld van experts, ieder in zijn eigen gebied. We hebben een combinatie van bedrijfskundigen en ontwerpers die samen de ultieme mix weten te maken tussen mooi en effectief design. De expertise blijkt ook uit de ervaring, zo hebben onze werknemers in het verleden werk gedaan voor o.a. Facebook, Microsoft, Intel & Adobe.

We zijn experts in het ontrafelen van wat jullie uniek maakt en dit gebruiken wij in combinatie met ons proces om de behoeftes en gedachten patronen van jullie (beoogde) klanten te achterhalen. De combinatie van jullie unieke eigenschappen en diensten, met het inzicht in jullie klanten, gebruiken wij om alle communicatiestrategieën en -middelen te ontwikkelen. Met deze kennis als basis van de creatie zorgt voor zeer effectieve marketingmaterialen. 

Uiteraard helpen wij jullie deze op de juiste manier toe te passen, om zo het hoogst mogelijke rendement te behalen. Samen monitoren we ook de resultaten en stellen we de koers mogelijk nog bij. Met deze op maat gemaakte tools weten we bewustzijn en engagement op te wekken bij jullie beoogde klanten, leads om te zetten naar klanten en meer omzet voor jullie bedrijf te genereren.