STRATEGISCHE ONLINE MARKETING

ONLINE

Leer meer over hoe wij een sterke online aanwezigheid waarborgen

WAAROM ONLINE MARKETING?

Mensen zijn meer online dan ooit tevoren, hiermee is er ook meer data beschikbaar dan ooit te voren over potentiële klanten. Zo hoef je in marketing niet meer te betalen voor mensen buiten jullie doelgroep, maar kan je heel specifiek op jullie doelgroep targetten. Echter het targetten van jullie doelgroep is niet genoeg, wanneer ze op een website of social media pagina terecht komen, weet deze dan ook te overtuigen om een actie te ondernemen richting het klant worden van jullie? Hoe wij zorgen dat jullie niet alleen mensen bereiken, maar ook daadwerkelijk meer klanten genereren? Lees daarover hieronder meer. 

WEBSITE ONTWIKKELING

RESPONSIVE WEBSITES

We ontwikkelen zorgvuldig ontworpen online ervaringen die consistent functioneren en naadloos werken in alle browsers. Onze websites zijn gebouwd om zich soepel aan te passen van computerscherm naar telefoon & tablet. Zo creëren we een goede online ervaring voor al jullie klanten.

INFORMATIE ARCHITECTUUR

Omdat we geloven in strategische tools begint ons proces met een goed uitgedachte informatie architectuur, hiermee leggen we de basis voor een intuïtieve, efficiënte en effectieve website. We analyseren alle huidige en geplande inhoud, deze gebruiken we om een zo logisch mogelijke structuur te ontwikkelen voor jullie website.  

WIREFRAMING & PROTOTYPING

Wireframing is de visuele vertaling van de inhoud en structuur naar de basis voor webpagina’s. Prototyping is het testen van specifieke interacties met deze pagina’s. Deze combinatie geeft ons inzicht in de effectiviteit van een website en geven ons de kans om snelle aanpassingen te maken die de gebruiksvriendelijkheid van jullie website waarborgen.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM (CMS)

Wij begrijpen dat jullie organisatie zich blijft ontwikkelen. Wij zijn experts in het implementeren van een ‘content management systeem’ zoals WordPress. Deze geven organisaties complete controle over de inhoud van de website en de flexibiliteit om updates en aanpassingen gemakkelijk uit te voeren. 

CONTACT

SOCIAL MEDIA

Een strategische aanpak van Social Media biedt kansen om persoonlijke connectie op te bouwen met (beoogde) klanten. Consistentie in de inhoud en in de frequentie zijn essentieel om rendement uit Social Media te halen. Wij kunnen zowel een strategie gebaseerd op jullie klanten ontwikkelen, als ook de uitvoering in het creëren van strategische posts. 

NIEUWSBRIEF

Een nieuwsbrief is niet alleen goed om jullie bedrijf top of mind te houden bij jullie klanten, maar ook een van de meest effectieve manieren om leads om te zetten in klanten. Doormiddel van nieuwsbrieven is het mogelijk klanten op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en aanbod, maar het geeft ook de mogelijkheid tot het beter voorlichten van jullie (beoogde) klanten met betrekking tot de voordelen van producten, dit verhoogt de kans tot verkoop. 

BLOG

Met een blog is het mogelijk meer diepgang te bieden binnen jullie vakgebied en zo klanten ook voor te lichten over het belang van jullie producten. Door het schrijven van een blog zullen bezoekers vaker terugkomen op jullie website en wordt jullie website ook beter vindbaar. We merken echter dat het moeizaam is voor bedrijven om hierin consistent te zijn, daarom doen wij dit graag samen met jullie. Wij ontwikkelen een strategie op basis van jullie input en met onze ervaring weten we over elk onderwerp relevante aantrekkelijke blogs te schrijven.

BENIEUWD WAT WE VOOR JULLIE KUNNEN BETEKENEN?

Contact