WIJ ONTWIKKELEN STERKE MERKEN

BRANDING

Leer meer over hoe wij sterke merken bouwen

WAAROM BRANDING?

Branding is wat jullie onderscheid van jullie concurrenten. Branding is namelijk de perceptie van jullie klanten over jullie bedrijf & merk. In het branding proces zetten we dan ook de waarden van het bedrijf om in een visuele en verbale identiteit die jullie merk vertegenwoordigd. Als de klanten geen extra waarden aan jullie merk koppelen zal de keuze puur gebaseerd worden op kosten. Branding is daarom een kans om jullie waarde in de ogen van de klant te vergroten.

 

LOGO DESIGN & MERK IDENTITEIT

We werken samen om een merk te ontwikkelen dat jullie organisatie goed weerspiegelt en jullie klanten aanspreekt. Dit doen wij door een grondig vooronderzoek en het creëren van vele variaties. Hiermee komen we uiteindelijk tot een sterk merk identiteit systeem, die bestaat uit de gebruiksvormen van het logo, kleuren en lettertypes. Deze visuele identiteit wordt geassocieerd met jullie merk en versterkt hierdoor de boodschap en persoonlijk van de organisatie. 

VERBALE IDENTITEIT

Wat wil je vertellen en hoe kun je dat het beste zeggen? Taal definieert een merk net zoveel als visueel beeld. Wij willen samen met jullie werken om een verbale identiteit te ontwikkelen voor jullie merk. Van de ontwikkeling van een merk- of productnaam tot hoe jullie doel en positionering uit te drukken. Wij helpen jullie een consistente, authentieke stem te ontwikkelen die jullie merk goed weergeeft en versterkt.

BRAND GUIDELINES

De kracht en de integriteit van een merk hangt compleet af van de consistentie waarmee deze toegepast wordt. Wij zorgen voor de integriteit door het creëren van richtlijnen met betrekking tot het gebruik van het logo, lettertypes, pictogrammen, afbeeldingen etc. Met deze richtlijnen kan iedereen jullie merk op de juiste manier en consistent toepassen.

MARKETING & BRANDING MATERIALEN

Op welke manier vindt de interactie van jullie klanten met jullie merk plaats? Door advertentie? Door drukwerk? Social Media? Wij kunnen jullie stem versterken door jullie merk te vertalen naar oneindige opties in drukwerk- online- en videocampagnes die jullie helpen groeien terwijl ze jullie authentieke stem in alle verschillende uitingen behouden. Op deze manier bereiken we klanten vanuit verschillende hoeken om meer bewustzijn en connectie met jullie merk te bewerkstelligen.

OMGEVING DESIGN?

Een grondige analyse van de concurrentie is cruciaal voor elk opkomend of groeiend bedrijf. Dit proces identificeert de krachten en zwaktes van de concurrentie. Met deze informatie wordt er beter inzicht verkregen in de markt, kunnen we effectiever onze klanten aanspreken en kunnen er intelligente beslissingen gemaakt worden over hoe jullie merk verder te ontwikkelen en te laten groeien.

LATEN WE SAMEN EEN STERK MERK ONTWIKKELEN

Contact