SAMEN EEN WEG CREËREN 
NAAR MODERNE MEDIA
MENSEN BEREIKEN BEGINT HIER

Het gebruik van digitale media is voor organisaties steeds belangrijker geworden. De eerste indruk die mensen van uw kerk of bedrijf krijgen, is tegenwoordig vaak via (digitale) media. Mensen bezoeken uw website, bekijken uw social media of zien uw advertentie, uw poster of flyer.  

De keuze bij sollicitatiegesprekken wordt vaak al in de eerste minuten gemaakt, zo blijkt uit onderzoek. Keuzes worden namelijk heel vaak gemaakt op basis van de eerste indruk. Zo is het ook voor veel mensen die op zoek zijn naar een (kerkelijke) organisatie. De eerste indruk bepaalt of interesse wordt gewekt, of mensen worden getrokken en mensen daarna ook verder kijken. Tegenwoordig wordt die eerste indruk vooral bepaald door moderne/visuele media: de website, de facebookpagina, flyers, folders, posters, advertenties. Want veel mensen kijken eerst naar de ‘verpakking’, voordat ze naar de inhoud kijken. Vormgeving is dus steeds belangrijker, wil je mensen met je boodschap, je product en met dat wat jij te bieden hebt, bereiken.

En die eerste indruk maak je maar één keer!

Hoe staat het met de ‘verpakking’ van uw organisatie, van uw kerk, van uw instelling of van uw bedrijf?

Mijn visie en passie is om u te helpen bij het (samen) vormgeven van uw media-uitingen op een meer eigentijdse, verfrissende en aansprekende wijze, die niet alleen een goede eerste indruk zal geven, maar ook recht doet aan de inhoud van uw boodschap.

WAT IK DOE

Ik help u mensen te bereiken door middel van (digitale) media. Ik geef – naar uw wensen en naar uw behoefte – uw website, social media, flyers en posters, advertenties en uw logo vorm op een moderne, eigentijdse en aansprekende manier.

OVER MIJ

Ik ben Sam van Rest, 22 jaar oud, opgegroeid en woonachtig in Groningen.  Ik studeer Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en heb daarnaast een passie voor  grafische vormgeving, media en geloof.

In 2015 heb ik een half jaar gestudeerd aan een bijbelschool in Amerika, verbonden aan Faith Fellowship Ministries (FFM), een van de grootste kerken in New Jersey. Naast het volgen van de lessen en de diensten die mijn geloof verrijkten, liep ik ook dagelijks mee met de media afdeling binnen deze kerk.

In deze periode legde God de visie in mijn hart om mijn passie voor vormgeving, media en geloof te combineren, door kerken, maar ook andere organisaties en bedrijven te gaan helpen met het verbeteren van hun media.

Ook werk ik in sommige projecten nog samen met Daniel Galan (Cross Anchor Creative), een van de hoofddesigners bij FFM.