VERHUISBUSGRONINGEN.NL

LOGO / WEBDESIGN  
Logo Verhuisbusgroningen.nl
DE OPDRACHT

Verhuisbusgroningen(.nl) laat er geen gras over groeien wat ze bieden, je kunt een verhuisbus bij ze huren. Ze hebben ons gevraagd om de branding van het bedrijf te doen, om het logo te verzorgen, het moest herkenbaar zijn, maar ook direct duidelijk waar je de bus kon huren. Daarnaast wilden ze ook graag dat we de website voor ze maken, ook hierin is de simpliciteit belangrijk en het boekings-gemak staat voorop.

WAT WE VOOR ZE HEBBEN GEDAAN

De eerste stap in het branding proces van het ontwerpen van het logo van verhuisbusgroningen.nl. Na het maken van het moodboard zijn we gelijk naar de tekentafel gegaan en hebben we een verhuisbus, zo simpel mogelijk, getekend. Daarnaast was het belangrijk dat het webadres gelijk duidelijk was bij het zien van het logo, tevens is het bedrijf ook gelijknamig aan het webadres. In het kiezen van de kleur hebben we gebruik gemaakt van het groen-wit van de vlag van de stad Groningen. Resulterend in het logo.

Daarnaast hebben we dit thema doorgevoerd in het ontwerpen van de website. Het moest een simpele website worden, waar alle informatie duidelijk te vinden was. We hebben daarom gekozen voor een ‘one-page’ website. Op deze manier hebben we alle informatie voor de potentiële klanten beschikbaar, op een simpele manier, op 1 pagina. Zo hoef je nooit ver te zoeken om de informatie te vinden.

Website verhuisbusgroningen.nl
verhuisbusgroningen.nl mobile responsive
LOGO DESIGN

Simpel en clean en daardoor heel herkenbaar, dat is de insteek geweest bij het creëren van het logo voor verhuisbusgroningen.nl. Natuurlijk moet het er goed uitzien op de website, zowel op de computer, maar we zorgen ook altijd ervoor dat het responsive is, vandaar ook de presentatie op een iPad.