MIRRE ZORG

BRANDING / WEBDESIGN
DE OPDRACHT

Mirre Zorg werd de nieuwe naam van de nu autonome professionele zorgtak van stichting Nardus. Ze hebben ons gevraagd om de branding te verzorgen van deze nieuwe organisatie. Dit hield in dat er een nieuw logo moest komen, bijpassend briefpapier, een informatie folder en een professionele website.

WAT WE HEBBEN GEDAAN

We zijn begonnen met een bezoek aan Mirre Zorg, op deze manier konden we het beste de visie & missie proeven en mensen achter Mirre Zorg ontmoeten. Het was belangrijk om de sfeer te proeven op de locatie en te zien dat er veel aandacht was besteed aan de styling van de locatie. Dit hebben we vervolgens als inspiratie gebruikt voor onze designs. We zijn begonnen met ontwerpen van verschillende logo’s, die we uiteindelijk hebben doorontwikkeld tot het huidige logo. Vanuit dit logo hebben we de branding verder ontwikkeld in het briefpapier. Nu Mirre Zorg de essentiële branding had om de organisatie naar buiten toe te presenteren, was de website de eerst volgende stap. In het ontwikkelen van de website was de sfeer en styling van de locatie een zeer belangrijk element. Toen ook de foto’s van Mirre Zorg waren afgeleverd konden we deze in de website & in de informatie folder verwerken om zo een zo goed mogelijke weergave van Mirre Zorg te geven.

BRIEFPAPIER

In het ontwerp van het briefpapier hebben we de stijl voortgezet. Briefpapier is vaak een van de eerste punten van contact met een klant of partner. Het is daarom goed hier een professionele indruk mee te maken.