GRACELAND FESTIVAL

POSTER /  MAGAZINE /  SOCIAL MEDIA  / VIDEO
DE OPDRACHT

In 2016 kwam het Graceland Festival naar ons met het verzoek om de poster voor het festival dat jaar te maken, maar daar bleef het niet bij, we mochten ook hun Festival Magazine vormgeven & de merchandise ontwerpen. Ook in 2017 & 2018 kwam het Graceland Festival bij ons terug met opdrachten voor o.a. social media.

WAT WE HEBBEN GEDAAN

In 2016, toen het festival ons benaderde, was er nog geen vormgeving behalve het logo. Het logo bestond uit de naam van het festival met daarboven een tentdak dat uitliep in een gitaar kop. Het logo had een beetje een verweerde look met de roze-groen kleur combinatie. Dit logo heeft de rest van de ontwerpen geïnspireerd, de verweerde achtergrond & letters op de poster, maar ook de verweerde randen van het magazine. Het was uiteraard belangrijk dat de namen van de artiesten goed zichtbaar waren, aangezien deze de bezoekers zouden moeten trekken.
In 2017 zijn het logo en het art-work van het festival drastisch veranderd. Hier voor was een externe illustrator bij het project gevraagd, met deze nieuwe illustraties zijn we aan de slag gegaan om social media content te maken voor het festival.

MERCHANDISE

Ook mochten we de merchandise voor het Graceland Festival ontwerpen, deze ontwerpen zijn de afgelopen 3 edities van het festival te koop geweest op het festival. We vonden het een fantastisch gezicht zoveel enthousiaste festivalgangers in de door ons ontworpen t-shirts en petten te zien rond lopen!

FESTIVAL POORT

Hartelijk welkom geheten door de designs van Creatway

SOCIAL MEDIA DESIGNS 2017

Met het nieuwe artwork in 2017 zijn we aan de slag gegaan om een nieuwe profielfoto & facebook banner voor het Graceland Festival te ontwikkelen.