FAITH FELLOWSHIP MINISTRIES

 SOCIAL MEDIA  /  VIDEO
DE OPDRACHT

Tijdens stage op de media afdeling van Faith Fellowship  Ministies kregen we de opdracht om de verhalen van bijbelschool studenten van over verschillende delen van de wereld vast te leggen. Wat ze hadden meegemaakt en wat God in hun leven heeft betekend.

WAT WE HEBBEN GEDAAN

Na de studenten te hebben uitgezocht uit verschillende delen van de wereld, hebben wij ze de opdracht gegeven hun verhaal uit te schrijven. We hebben een veilige, sfeervolle setting gebouwd en de juiste belichting voor dit project uitgezocht. Tijdens de opname was het belangrijk dat het verhaal zo natuurlijk mogelijk verteld werd, daarom hebben we iemand naast de camera geplaatst tegen wie ze het verhaal konden vertellen. Na de opnames hebben we het verhaal gemixt met wat slowmotion beelden en de ondertiteling toegevoegd. Helemaal klaar om afgespeeld te worden in de kerkdienst en gedeeld te worden op social media. De video van Isa heeft inmiddels al meer dan 29.000 views op youtube.

ISA MARIN

Isa Marin was een grote ster in Latijns Amerika, en speciaal in haar geboorteland Guatemala. Ze was zangeres en tv-presentatrice, maar God raakte haar leven aan en nu is ze een worship leader in een grote kerk (Casa de Dios) in Guatemala.

RODRIGO PRADO

Rodrigo Prado is opgegroeid in armoede in Brazilië, hij is als kind misbruikt, vroeg wees geworden en op jonge leeftijd geconfronteerd met lymfklier kanker, toen hij hiervoor in het ziekenhuis lag, hoorde hij over God, is hij genezen & inmiddels is zijn grootste wens uitgekomen, een eigen gezin.

KIRAN BALA

Kiran Bala is opgegroeid in India met het hindoeïstische geloof. Toen hij verliefd werd op een christelijk meisje, werd hij verstoten door zijn familie. In het huwelijk lieten ze de ruimte voor elkaars godsdienst, totdat Kiran een keer meeging naar een kerkdienst, in slaap viel en Jezus zag in een droom. Dit veranderde zijn hele leven.