ERGON INSTALLATIE

LOGO DESIGN / BRANDING 
DE OPDRACHT

Ergon Installatie is een in 2018 opgericht installatie bedrijf. Ergon Installatie is opgericht door een installateur die een uitstekende reputatie heeft in het noorden van het land en graag mee gewerkt wordt. Ergon Installaties doet met name leiding werk, van de grote industrie tot particuliere werkzaamheden. Met deze achtergrond hebben ze ons benaderd om een logo te ontwerpen dat hun identiteit weergeeft en daarnaast ook ze te voorzien van briefpapier en visitekaartjes voor een goede eerste indruk.

WAT WE VOOR ZE HEBBEN GEDAAN

We hebben verschillende rondes van onze logo’s gepresenteerd en uitgewerkt samen met Ergon Installatie. De logo’s zijn ontworpen om de betrouwbaarheid en reputatie uit te stralen van onze opdrachtgever, daarnaast hebben we geprobeerd het leidingwerk dat Ergon Installatie vooral uitvoert op verschillende manieren te verwerken in een logo. Toen ze bij Ergon Installatie een logo hadden gekozen, hebben we de stijl die hierin gebruikt was, doorgezet in het ontwerp van het briefpapier en de visitekaartjes. Je vindt ze allemaal hieronder.

Na het creëren van het logo en de branding voor Ergon kwamen ze bij ons terug voor het maken van de website. We hebben in het ontwikkelen van de website de stijl van Ergon Installatie doorgezet en de betrouwbaarheid van de organisatie laten weerspiegelen in de website. Ook hebben we geholpen de tekst van de website SEO vriendelijk te maken.

LOGO DESIGN

We presenteren onze logo’s op een zo professioneel mogelijke manier naar onze klanten, zo hebben we hier het uiteindelijke logo gepresenteerd. We hebben dit gedaan op een t-shirt, omdat dit een belangrijke wens was van onze klant, zo kregen ze gelijk een goede indruk hoe het logo zou kunnen staan wanneer ze het borduren op een polo shirt.

BRANDING

Naast herkenbaarheid doormiddel van een logo, is het ook belangrijk dat je herkent kan worden doormiddel van een vaste stijl in je communicatie. Zo hebben we voor Ergon Installatie zowel het briefpapier voor de facturering en de visitekaarten ontworpen, zodat ze deze duidelijke vaste stijl kunnen gebruiken in hun communicatie naar (mogelijke) klanten toe. We hebben het ontworpen in dezelfde stijl als het logo, zodat het een mooi geheel is.