ARROWHEAD

LOGO DESIGN
DE OPDRACHT

Arrowhead is een nieuwe christelijke organisatie met visie voor binnen- en buitenland. Voor deze nieuwe organisatie was een logo essentieel. Ze wilden een logo dat ook makkelijk de overstap zou kunnen maken naar het buitenland. Daarnaast wouden ze een simpel, minimalistisch stijl logo, met een arrowhead (pijlpunt) erin verwerkt. 

WAT WE VOOR ZE HEBBEN GEDAAN

We hebben verschillende rondes van onze logo’s gepresenteerd en uitgewerkt samen met Arrowhead. We hebben zoals gewenst in elk logo de pijlpunt proberen te verwerken, elke keer weer op een andere manier. Om ook aan de minimalistische wens te voldoen is er in elk logo maar gebruik gemaakt van 1 kleur. Daarnaast hebben we ook de logo’s zo simpel mogelijk proberen te houden, om het minimalistische te benadrukken, maar ook zodat het logo makkelijk de overstap naar het buitenland kan maken. Hieronder vind je dan ook 4 logo’s die we aan Arrowhead hebben gepresenteerd als opties. 

LOGO DESIGN

We presenteren onze ontwerpen altijd op een manier waarin de klant zo goed mogelijk de potentie van het logo kan zien. Hiernaast zie je de logo’s gepresenteerd gezamenlijk om een vel luxe papier. Daarnaast heeft Arrowhead alle logo’s apart ontvangen op uithang borden, om te kunnen visualiseren hoe het logo eruit ziet als ze daadwerkelijk zakelijke locatie openen.