OVER ONS

LEUK JE TE ONTMOETEN

We hebben passie om uw boodschap te vertalen naar design

WE ZULLEN ONS EVEN VOORSTELLEN.

Bij Createway Media zijn we gespecialiseerd in het vertalen van uw boodschap naar digitale beelden. Zo helpen we u, uw klanten te bereiken en u met elkaar te verbinden door een fantastische eerste indruk achter te laten en zo uw beoogde resultaten te behalen!

Met andere woorden, wij brengen uw verhaal tot leven met vormgeving en video.

We hebben al veel bedrijven en organisaties mogen helpen met de marketing. Van de verkoop van zelf gebrande koffiebonen tot het helpen bereiken van mensen voor kerken. Zo maken we de afstand tussen u en de klant een stukje kleiner.

“Twee koffie en een cola”

Koffie, de drijvende kracht achter veel mensen op hun werk, zo ook voor de creatievelingen. Het maken van goede koffie is een hele kunst, dat hebben we gezien in onze samenwerking met Hunt Coffee Roasters. De geur is heerlijk, maar de smaak van koffie heb ik persoonlijk nog niet leren waarderen, doe mij maar een glas cola!

Ik drink graag een kopje koffie met u, dat wil zeggen, u koffie en ik een cola(of kopje thee). Dan kunt u mij alles vertellen over uw project en kunnen we samen iets moois creëren. 

LAAT VAN JE HOREN

Weet je al genoeg en enthousiast om samen te werken? Neem contact met ons op!

ONS TEAM

Met ruime ervaring, kunnen we elk project aan

Wij houden ervan uw verhaal digitaal te vertellen. Wij kunnen uw doelen vertalen naar digitale ontwerpen en beelden, die een positieve impact zullen hebben in uw bedrijf.

We werken met uw stap voor stap om u een volledige digitale service aan te bieden. Ook wanneer het project is afgerond, zullen we u advies aanbieden hoe u het geleverde product zo strategisch mogelijk kunt gebruiken, om zo de impact op uw publiek te maximaliseren. Wij werken met u, om uw doelen te bereiken. Zo zult u het resultaat binnen de kortste keren zien. 

WIJ VERTELLEN UW VERHAAL

Onze passie is om u te helpen bij het (samen) vormgeven van uw media-uitingen door onze specialiteiten in grafische vormgeving, drukwerk, webdesign, social media, fotografie, video productie, digitale strategie & branding. Deze specialiteiten zetten we graag in op een eigentijdse en aansprekende wijze, zodat we niet alleen zorgen dat u een goede eerste indruk maakt, maar ook recht doen aan de inhoud van uw boodschap.

We streven er naar om ieder project uniek te maken, zodat u opvalt tussen de massa en we uw (potentiële) klanten zullen bereiken en bewegen.

WIJ CREËREN OP MAAT

OWNER & CREATOR

SAM VAN REST

Ik ben Sam van Rest, 25 jaar oud, opgegroeid en woonachtig in Groningen. Ik heb mijn Master in de Bedrijfskunde gehaald aan de Rijksuniversiteit Groningen en heb daarnaast een passie voor grafische vormgeving, video, media en geloof.

In 2015 heb ik een half jaar gestudeerd aan een bijbelschool in Amerika, verbonden aan Faith Fellowship Ministries (FFM), een van de grootste kerken in New Jersey. Naast het volgen van de lessen en de diensten die mijn geloof verrijkten, liep ik ook dagelijks mee met de media afdeling binnen deze kerk. Daar is mijn passie voor vormgeving en video meer en meer gegroeid. 

Na deze periode ben ik dan ook naast mijn studie Createway Media gestart, om bedrijven, maar ook kerken op een strategische eigentijdse moderne manier te helpen met video, vormgeving en andere media. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, heel wat ervaring rijker en hebben we ook echt bedrijven en kerken kunnen helpen om dit te bereiken.

Ik ben dan ook all-round inzetbaar, zowel aan de creatieve kant, in het ontwikkelen van concepten voor vormgeving en video, maar ook in de uitvoerende rol. Daarnaast verzorg ik ook de strategische marketing kant, op deze manier zijn de producten niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar kunnen ze ook effectief worden ingezet. Het is leuk om zo mijn bedrijfskundige kennis te combineren met de creativiteit om zo het beste resultaat voor klanten te kunnen behalen. 

CLYDE GRAVENBERCH

VIDEO

Clyde is jarenlang actief geweest in video producties en video editing in Suriname. Daarnaast is hij ook onze in-house ICT/Tech expert. Nu hij hier in Nederland woont zet hij deze talenten in voor Createway Media.

DANIEL GALAN

VORMGEVING, WEBDESIGN, FOTO & VIDEO

Daniel of Danny zoals wij hem noemen, is een van onze creatieve breinen en een echte alles kunner. Hij beheerst disciplines als grafische vormgeving, web design, maar ook foto en videografie. Hij is voor meerdere werkgevers actief geweest hierin en zet nu zijn talenten in voor Createway Media!